Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.naturalisvita.sk - Gabriela Duchoňová - číslo živnostenského registra: 430-44913 /ďalej len „prevádzkovateľ/ uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Vaše súkromie plne rešpektujeme a uisťujeme Vás, že s Vašimi súkromnými údajmi pracujeme zodpovedne, citlivo a hlavne v súlade s platnou zákonnou úpravou, rešpektujúc Vaše právo na ochranu osobných údajov.  

Všetky údaje našich zákazníkov sú chránené proti akémukoľvek zneužitiu. Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri registrácií / nákupe cez náš eshop, sú dôverné, nie sú nikde zverejňované a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Výnimkou je len rozsah potrebný na doručenie tovaru z Vašej objednávky a newletteru.

Osobné a kontaktné údaje ( meno, priezvisko, adresa, tel. kontakt, emailová adresa ) potrebné na vybavenie objednávky a skvalitňovanie služieb však musíme poskytnúť našim partnerom s ktorými máme uzatvorené zmluvy o ochrane osobných údajov:

Slovenská pošta, a.s. - doručovanie tovaru, poskytované sú údaje: meno, priezvisko, adresa, tel. kontakt
Heureka Shopping s.r.o - skvalitňovanie služieb zákazníkovi - recenzie Heureka.sk - poskytovaný údaj: emailová adresa
Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený.Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, ak v zmysle § 62 odseku 3 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách neodmietnete zasielanie našich obchodných oznámení alebo neodvoláte už udelený súhlas. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýzy nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk; tomu pre tieto účely môžete odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu.
The Rocket Science Group, LLC - Mailchimp - zasielanie newsletteru - poskytovaný údaj: emailová adresa ( spoločnosť mimo EÚ)


Osobné údaje, ktoré uvediete pri založení Vášho účtu, jeho aktualizácii a nákupe v našom internetovom obchode, budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s komunikáciou s našimi zákazníkmi, vybavením objednávky a poskytovaním našich služieb (najmä vystavenie faktúry, doručenie tovaru, potvrdenie objednávky, platba za tovar, evidencia zákazníkov a ich objednávok na stránke www.naturalisvita.sk, pre riešenie prípadných reklamácií apod.). Vaše osobné údaje si môžete kedykoľvek skontrolovať, prípadne zmeniť, po prihlásení sa do svojho konta na stránke www.naturalisvita.sk

Na Vašu písomnú žiadosť budú osobné údaje z databázy vymazané prevádzkovateľ ich nebude ďalej spracovávať. 
Vytvorením objednávky alebo registráciou zákazníckeho účtu súhlasíte so spracovaním Vašich osobných a kontaktných údajov na dobu neurčitú. Tento súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomnou formou. Pokiaľ si neželáte dostávať informácie o novinkách a akciách, resp. máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov z našej databázy, môžete nám zaslať Vašu žiadosť poštou alebo prostredníctvom emailu na nižšie uvedené kontaktné adresy a Vaše údaje budú bezodkladne odstránené. Prevádzkovateľ internetového obchodu www.naturalisvita.sk sa ďalej zaväzuje, že na prianie zákazníka vymaže osobné a kontaktné údaje z databázy internetového obchodu. 

 

Poštová adresa: Gabriela Duchoňová, Lúky 1129/49, 952 01 Vráble

Emailová adresa: info@naturalisvita.sk

 

 

Vyhradzujeme si právo odstúpiť od záruky bezpečnosti v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takomto prípade neplatia vyššie uvedené pravidla manipulácie s dátami.
 
 

 

 

Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.