Ochrana osobných údajov

Vážime si súkromie svojich zákazníkov a plne ho rešpektujeme. Avšak pre vybavenie objednávky ako i pre komunikáciu potrebujeme niektoré osobné údaje (meno, priezvisko, adresa doručenia tovaru, email a telefonický kontakt), bez ktorých nie je možné objednávku vybaviť. Osobné údaje chránime pred zneužitím a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretiemu subjektu. Výnimkou je Slovenská pošta, ktorej musíme poskytnúť osobné a kontaktné údaje za účelom doručenia objednávky zákazníkovi. 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.naturalisvita.sk týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu alebo pri vytvorení objednávky nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov ".

Zároveň si Vás dovoľujeme informovať, že všetky objednávky zhromažďujeme v našej databáze internetového obchodu www.naturalisvita.sk pre potreby zaistenia dodávok tovaru, kvalitného riešenia reklamácií, spätnej kontrole a štatistiky. 

Vytvorením objednávky alebo registráciou zákazníckeho účtu súhlasíte so spracovaním Vašich osobných a kontaktných údajov na dobu neurčitú.  

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.naturalisvita.sk sa ďalej zaväzuje, že na prianie zákazníka vymaže osobné a kontaktné údaje z databázy internetového obchodu. 

Vyhradzujeme si právo odstúpiť od záruky bezpečnosti v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom - hackerom. V takomto prípade neplatia vyššie uvedené pravidla manipulácie s dátami.



Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.