Bio minerálny make-up Couleur Caramel

9 hodnotenie
 
  • 1 z 3
 
Jemný hodvábny prášok s ľahkou konzistenciou, má priaznivý vplyv na stav pokožky.
Dostupnosť Zvoľte variant Objednané Skladom (1 ks) Objednané
Odtieň
Bežná cena - 24,60 € - od 24,60 €
Ušetríte - 7,61 € (–31 %) - až do 7,61 € (–31 %)
24,60 € 16,99 € 24,60 € od 16,99 €    
Kód tovaru Zvoľte variant 111821 111823 111822
Výrobca Couleur Caramel
Kategória Make-up
 
 

Japonské gejše, známe svojou porcelánovou pleťou, používali ako základ make-upu ryžový prášok. Ryžový prášok je aj jedna z ingrediencií bio minerálneho make-upu od Couleur Caramel. Pôsobí ako prirodzená ochrana proti UV žiareniu a drží po celý deň. Jemné čiastočky sľudy odrážajú svetlo a dodávajú pleti jas. Dodáva pokožke prirodzený vzhľad, má priaznivé účinky na problematickú a citlivú pleť. Neupcháva póry, umožňuje pokožke dýchať. Prirodzene chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, pred vetrom a voľnými radikálmi. Obsahuje ryžový prášok - antioxidant, hydratuje a zmatňuje pokožku, sľudu - čiastočky odrážajú svetlo a pleti dodávajú jas, brusnicový olej - antioxidant, chráni pleť pred starnutím, láskavec chvostový - antioxidant, zjemňuje a hydratuje pleť.

Použitie: aplikujte v 3 krokoch. Naneste bielu podkladovú bázu. Nanášajte prstami na čistú, suchú pleť. Použitím štetca na pleť opatrne naneste jemnú vrstvu sypkého púdru. Vytvoríte tak dokonalý základ pre perfektné krytie všetkých nedokonalostí pleti. Nakoniec aplikujte bio minerálny make-up. Malé množstvo prášku nasypte do vrchnáka škatuľky a miešajte štetcom kabuky, až kým je prášok rovnomerne rozložený na štetci. Prebytočné množstvo oklepte. Na štetci nesmie byť hrubá vrstva minerálneho make-upu. Lepšie je začať s nanášaním menšieho množstva produktu a postupne pridávaťaž po dosiahnutie požadovaného výsledku. Rovnomerne nanášajte na pleť krúživým pohybom. Podľa potreby postup opakujte. 

Hmotnosť: 6 g

100 % všetkých zložiek je prírodného pôvodu 

10 % aktívnych zložiek 

10 % všetkých zložiek je z bioprodukcie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.